Ugrás a tartalomra Ugrás a láblécre

Videos

Egy műtárgy útja

Egy különleges csomag érkezett a székesfehérvári Szent István Király Múzeumba. A kiállítás idejére a Jász Múzeumból a Királyok és Szentek – Az Árpádok kora kiállításra érkezett Jászkürt megtekinthető számos hazai és külföldi múzeum tárgyaival együtt Székesfehérvár szívében.

Prof. Dr. Kásler Miklós

Prof. Dr. Kásler Miklós, emberi erőforrások minisztere ajánlása a 2022. március 18-án nyíló Királyok és Szentek – Az Árpádok kora kiállításra.

Vargha Tamás

Vargha Tamás, Székesfehérvár országgyűlési képviselője és a Külgazdasági és Külügyminisztérium államtitkára ajánlása a 2022. március 18-án nyíló Királyok és Szentek – Az Árpádok kora kiállításra.

Pokrovenszki Krisztián

Pokrovenszki Krisztián, a székesfehérvári Szent István Múzeum igazgatója ajánlása a 2022. március 18-án nyíló Királyok és Szentek – Az Árpádok kora kiállításra.

L. Simon László

L.Simon László a Magyar Nemzeti Múzeum főigazgatójának ajánlása a 2022. március 18-án nyíló Királyok és Szentek – Az Árpádok kora kiállításra.

Makoldi Miklós

Makoldi Miklós, a Magyarságkutató Intézet Régészeti Kutatóközpontjának igazgatója, régészeti projektjeinek vezetője, illetve a március 18-án nyíló Királyok és Szentek – Az Árpádok kora kiállítás kurátorának ajánlása.

Dr. Horváth-Lugossy Gábor

Dr. Horváth-Lugossy Gábor a Magyarságkutató Intézet főigazgatója ajánlása a 2022. március 18-án nyíló Királyok és Szentek- Az Árpádok kora kiállításra.

Dr. Cser-Palkovics András

Dr. Cser-Palkovics András Székesfehérvár polgármesterének ajánlása a 2022. március 18-án nyíló Királyok és Szentek – Az Árpádok kora kiállításra.

Spányi Antal

Hallgassák meg Spányi Antal Püspök Úr ajánlását a március 18-án nyíló Királyok és Szentek – Az Árpádok kora kiállítás kapcsán. A Székesfehérvári Egyházmegye püspöke üzenetében az egyház és az Árpád ház történelmének jelentőségét hangsúlyozta.

Reklámfilm

2022 március 18-án nyitja meg kapuit a nagyszabású történelmi kiállítás Székesfehérvár szívében.
Párizsból és a Vatikánból is érkeznek Árpád-kori ereklyék.